LEGAL

Disclaimer

LEGAL

Disclaimer

De gegevens vermeld op deze website zijn louter informatief en kunnen niet worden beschouwd als (juridisch) advies. Kemps & Vanstraelen BV kan dan ook nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie vermeld op deze site. Kemps & Vanstraelen BV is niet gebonden door de inhoud van deze website.

Door deze website te bezoeken gaat u akkoord om de inhoud ervan uitsluitend voor persoonlijk gebruik aan te wenden.

Kemps & Vanstraelen BV is er niet toe gehouden te reageren binnen een bepaald tijdsverloop na contactname van de bezoeker via e-mail of contactformulier.

De gegevens zoals overgemaakt door het invullen en versturen van het contactformulier of het verzenden van een e-mail, zullen worden bewaard in onze database. Wij verbinden ons ertoe deze gegevens enkel te gebruiken voor kantoorbeheer en deze niet te zullen overmaken aan derden. U heeft te allen tijde recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens.

Deze website bevat creaties (beelden, merknamen, logo’s, foto’s) die eigendom zijn van Kemps & Vanstraelen BV. Daarnaast zijn links opgenomen naar diverse websites. Kemps & Vanstraelen BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

Kemps & Vanstraelen BV is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.